Sectors

Onze sectoren

Luchtvaartindustrie
Testen van brandstof

Dankzij 30 jaar expertise zijn we betrokken bij tal van grote technische en technologische engineering- en innovatieprojecten in de Benelux en in Frankrijk.

Of het nu gaat om kleine eenmalige projecten of zeer complexe langlopende programma’s, CMI kan een breed gamma aan diensten aanbieden die onmisbaar zijn voor de farmaceutische industrie en andere industrieën waar een gecontroleerde omgeving verplicht is. Onze klanten profiteren van onze brede technische expertise en gespecialiseerde kennis van de biowetenschappen, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, voedingsindustrie en de energiesector. Met internationale kantoren in Nederland, België en Frankrijk kunnen we kennis delen, inzichten in de praktijk omzetten en best practices standaardiseren.

Op deze manier kunnen wij onze klanten kwalitatieve oplossingen, diensten en producten aanbieden die hen niet alleen vandaag vooruit helpen, maar ook anticiperen op technische ontwikkelingen in de toekomst.

Cleanroom Management International - Hospital Operating Rooms
Operatiezalen in ziekenhuizen
Validatie van operatiezalen
Raffinaderijen en offshore industrieën
Testen van brandstoffen
Cleanroom Management International - QC Instruments - Quality Control Instruments
Cleanroom Management International - QC Instruments - Quality Control Instruments
Testen van parenteralen

Onze waarden

Vertrouwen

Grote bedrijven en belangrijke internationale spelers uit verschillende bedrijfstakken en industrieën, van farma, biotech en gezondheidszorg tot lucht- en ruimtevaart en energieopwekking, vertrouwen op ons voor hun compliance.

Expertise

Elke dag streven we naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Onze accreditaties en ons kwaliteitsbeleid zijn een garantie voor de kwaliteit van onze diensten en producten.

Zorg

Al meer dan 25 jaar zorgen wij ervoor dat onze klanten voldoen aan internationale farmacopees en normen zoals ISO-14644 en 21 CFR deel 11 voor gegevensintegriteit.

Kwaliteit

We streven er altijd naar om een uitzonderlijke kwaliteit te bieden. Een flexibele planning, de verkoop en onderhoud van hoogwaardige GMP-kritische instrumenten en de volle inzet van onze hoogopgeleide technici maken deel uit van onze klantenservice.

Flexibiliteit

‘Mensen rekenen op u, maar u kunt op ons rekenen.’
We proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn en ons 100% in te zetten voor onze klanten om langdurige relaties op te bouwen en samen de klus te klaren.

Onze vertrouwde partners

Menu